Home Društvo DRUGA STRANA PRIČE: Ne želi gayeve jer su uništili apartman orgijama

DRUGA STRANA PRIČE: Ne želi gayeve jer su uništili apartman orgijama

SHARE

Nakon sto je brazilski turist objavio kako su ga diskriminirali zbog seksualne orijentacije u Zadru, sin vlasnika apartmana rekao nam je kako su nepovjerljivi zbog neugodnih iskustava…

Brazilac Fabiano Vallim požalio se na Twitteru kako su mu u Zadru otkazali smještaj u jednom apartmanu, a razlog je – njegova seksualna orijentacija. Naime, tvrdi da vlasnik u svom stanu ne želi ugostiti homoseksualce.

foto: Dino Stanin/PIXSELL/Twitter

Na fotografiji: Fabiano Vallim

Kako je napisao, želio je turistički posjetiti Hrvatsku te je smještaj rezervirao preko internetske stranice Booking.com. Iako nije objavio cijelu prepisku, objavio je snimku zaslona na kojoj piše kako je njegov zahtjev odbijen te da ne primaju homoseksualce.

Kako nam je ispričao sin vlasnika apartmana, nedavno su smještaj iznajmili muškarcu, a kasnije se ispostavilo da je u njemu organizirao orgije s homoseksualcima, na koje je pozivao i lokalne mladiće. Oni su uništili interijer i pobjegli, a otac je vjerojatno zato nepovjerljiv prema homoseksualcima, kazao nam je sin.

Iako sama stranica Booking od ljudi ne traži da napišu svoju seksualnu orijentaciju, komentatori pretpostavljaju kako je on to sam napisao u poruci iznajmljivaču.