Home Šport Procurilo zašto se Real naljutio na Modrića i detalji današnjeg sastanka!

Procurilo zašto se Real naljutio na Modrića i detalji današnjeg sastanka!

SHARE

Poznati španjolski sportski list, koji je blizak Realu, otkriva i zbog čega se u klubu ljute na Luku.

Već danima se nagađa da će Luka Modrić napustiti Real Madrid i otići u Inter, a epilog cijele priče trebao bi se znati danas. Španjolci tvrde da će Luka ostati, Talijani da neće, ali tko je u pravu znat će se tek nakon sastanka hrvatskog nogometaša i predsjednika Reala Florentina Pereza, prenosi večernji.hr.

Prema svim najavama on bi se trebao održati danas u poslijepodnevnim satima, a njih će se dvojica naći i otvoreno razgovarati o svim temama.

Marca otkriva i neke detalje poput toga da će Florentino na taj sastanak doći s ponudom o novom ugovoru koji bi, prema njihovu pisanju, trebao biti njegov “ugovor života”. Zasad Luka zarađuje oko osam milijuna eura godišnje, a navodno bi mu se to trebalo povećati na 12 milijuna.

Poznati španjolski sportski list, koji je blizak Realu, otkriva i zbog čega se u klubu ljute na Luku.  “To što će mu Real ponuditi bolji ugovor ne znači da se oni ne ljute na njega. Najviše im je zasmetao njegov stav i šutnja. U klubu smatraju da se trebao oglasiti već prvi dan kad se pojavila ta vijest i prekinuti nagađanja”, piše Marca.