Home Zanimljivosti Drama kod Neve: Zvone nožem prijetio policiji, pokušao pobjeći

Drama kod Neve: Zvone nožem prijetio policiji, pokušao pobjeći

SHARE

Nevenka Bekavac je zvala policiju zbog obiteljskog nasilja, a Zvone ih je dočekao s nožem ispred zgrade te je priveden uz uporabu prisile…

Malo smo se posvađali. Nisam vidila nož. Zvala sam policiju jer želim svoj mir. Ne želim da me itko zeza, rekla je bivša kandidatkinja showa “Ljubav je na selu” Nevenka Bekavac (41). Naime, ona je u srijedu navečer nešto prije ponoći proživljavala pravu dramu. Neve je zvala policiju zbog obiteljskog nasilja jer joj se nije sviđalo ponašanje njezina supruga Zvone Petričevića (44), umirovljenog nosača kofera.

– Potvrđujemo da je 8. kolovoza 2018. u 23.37 sati zaprimljena dojava o obiteljskom nasilju na području Sinja. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su po dolasku, ispred zgrade u kojoj stanuje, zatekli 44-godišnjaka koji im je prijetio smrću, držeći u ruci nož, kojeg je u jednom trenutku bacio prema njima. Policijski službenici tom prilikom nisu ozlijeđeni. Uz uporabu sredstava prisile 44-godišnjak je savladan, uhićen i priveden u službene prostorije, gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje u odnosu na opisani događaj i zaprimljenu prijavu obiteljskog nasilja – poručili su nam iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Očevici su rekli kako je Zvone bez majice bježao petorici policajaca koji su ga hvatali.

foto: Snimio čitatelj

– Zbog nje, zbog nje – derao se Sinjanin Zvone trčeći. Kad su ga policajci oborili na pod, molio ih je da ga ne uhite jer je “srčani bolesnik”. Neve nam se nakon proživljene traume jučer ipak javila. Sjedila je na piću u jednom sinjskom kafiću.

– Ma šta će meni ko prijetit. Nije mi Zvone naudio, ne može mi nitko ništa. Ja sam jača od svakog. Dobro, samo Bog je jači od mene. A Zvone me nije udario kad se ja ne dam. Dobro sam, sve je u redu. Malo sam se poplašila, ali sve je u redu – rekla je Neve. Dodala je kako je policiju zvala jer joj je jednostavno smetalo Zvonino ponašanje koje nikako ne želi ispraviti. Zato su se i posvađali, a dodala je i kako je on uvijek zaj…… Od tada se nisu ni vidjeli ni čuli, a Neve je rekla kako nije bilo potrebe da otiđe na Hitnu. Podsjetimo, par se vjenčao prošle godine u travnju nakon dvije godine veze, a samo dva mjeseca kasnije rodila je prvo dijete, sina Stjepana. Za prvu godišnjicu braka otišli su u restoran na romantičnu večeru sa svijećama.

foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

– Na večeru u restoran idemo zato što ja to hoću, a i Zvone se s time slaže. To je lijepo, znam jer sam vidjela u filmovima – zaključila je Neve, koja je jednom prilikom izjavila da će pobjeći “glavom bez obzira” ako ne bude sve funkcioniralo u braku.

Uvijek je ljuti

Dok je Neve bila trudna, ljutila se na Zvonu jer je predugo uređivao kuću u kojoj će živjeti.