Home Društvo Emirates u Hrvatskoj traži novo kabinsko osoblje čija je prosječna plaća više...

Emirates u Hrvatskoj traži novo kabinsko osoblje čija je prosječna plaća više od 15.500 kn

SHARE

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se pridružiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija čije je sjedište u Dubaiju, u nedjelju, 12. kolovoza, u Splitu će održati “Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja”.

Na novotvorena radna mjesta mogu se prijaviti i muškarci i žene, a iako nije potrebno prethodno iskustvo, postoji nekoliko uvjeta koje moraju zadovoljiti kako bi konkurirali za pozicije u toj aviokompaniji. Primjerice, moraju imati najmanje 21 godinu te biti visoki minimalno 160 cm, odnosno moraju biti u mogućnosti doseći visinu od 212 cm prilikom stajanja na prstima. Osim toga, obavezno je znanje engleskog jezika, a dovoljno je srednjoškolsko obrazovanje. Uz to, kandidati ne smiju imati tetovaže na tijelu koje bi bile vidljive u njihovoj Emirates uniformi.

Zainteresirani kandidati ne trebaju se prethodno prijaviti za dolazak na “Dan otvorenih vrata”, koji će se održati u 8 sati ujutro u Hotelu Split (Hatzeov perivoj 3). Ipak, trebali bi doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku i novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.