Home Društvo Luka Modrić objavio rijetku obiteljsku fotografiju

Luka Modrić objavio rijetku obiteljsku fotografiju

SHARE

Njegova odabranica Vanja zaljubila se u Luku dok je još imao devetnaest godina, a ono što ju je privuklo jest njegova skromnost i jednostavnost

Naši nogometaši su na zasluženim odmorima, a gdje su i što rade, otkrivaju nam svakodnevno preko društvenih mreža. No, nisu svi Vatreni ‘otvoreni’ što se tiče dijeljenja osobnih sadržaja, a jedan od njih je naš kapetan Luka Modrić, koji rijetko dijeli osobne fotografije, stoga je iznenadio brojne obožavatelje objavivši fotografiju svoje obitelji, prenosi Večernji.hr.

Luka i Vanja uplovili su u bračnu luku 2010. godine i imaju troje djece: osmogodišnjeg Ivana, petogodišnju Emu i najmlađu Sofiju koja će ove godine u desetom mjesecu napuniti jednu godinu.

Njegova odabranica Vanja zaljubila se u Luku dok je još imao devetnaest godina, a ono što ju je privuklo jest njegova skromnost i jednostavnost. Poznato je i da mu je veliki kritičar, a i najveći fan. “

Poslije svake utakmice gledamo snimku.

Luka analizira sve, svaki pokret, uvijek mu govorim – moraš više pucati, a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat” , kazala je Vanja.