Home Zanimljivosti Kraljičina poza dovodi žene do nezapamćenog orgazma (i to vrlo brzo)

Kraljičina poza dovodi žene do nezapamćenog orgazma (i to vrlo brzo)

SHARE

“QUEENING” ili u slobodnom prijevodu “kraljičina poza” navodno žene dovodi do orgazma prije i intenzivnije nego bilo koja druga poza u seksu.

Ime je dobila prema tome što je u toj pozi žena glavna, ima svu moć, baš poput kraljice. Riječ je o pozi u kojoj žena sjedi na licu partnera koji je zadovoljava oralno i analno. Ako to nije dovoljno, partnerove ruke su slobodne da je dodatno stimulira dodirima po cijelom tijelu.

Prema Urban Dictionaryju, ova seksualna poza prvenstvo i jest stvorena u višim slojevima društva. Na taj način su žene iz viših slojeva, među kojima su bile i kraljice, mogle doživjeti vrhunac bez opasnosti da ostanu trudne.

“Drevna poza u kojoj žena trlja svoje genitalije i/ili anus o jezik, usne ili nos podređenog. Uglavnom sjedi ili čuči nad licem partnera. Prvi crteži te poze mogli su se vidjeti još na drevnim egipatskim crtežima, a mogla se pronaći i u drevnoj japanskoj, kineskoj, indijskoj, viktorijanskoj i još nekim drugim kulturama”, stoji u definiciji ove poze na Urban Dictionaryju, piše Index.hr