Home Zanimljivosti Prekid vrijedan 10 tisuća eura: srpski nogometaš potpisao ‘papreni’ predbračni ugovor kako...

Prekid vrijedan 10 tisuća eura: srpski nogometaš potpisao ‘papreni’ predbračni ugovor kako bi uvjerio svoju zanosnu djevojku da ju neće prevariti

SHARE

Iako su zajedno već “sto godina”, srpski nogometaš Partizana, Zoran Tošić nadimka Bambi, i njegova djevojka Jovana Gajić neće uskoro stati pred oltar.

Odluka je to Tošićeva, prenosi srpski Blic, budući da je već jednom bio u braku i iskustvo ne želi ponoviti. Isti portal donosi i priču o “paprenom predbračnom ugovoru”; Tošić je, naime, potpisao ugovor vrijedan 10 tisuća eura u kojemu se obavezuje djevojci na vjernost, unatoč svojoj nesklonosti ponovnog izricanja “sudbonosnog da”.

Drugim riječima, ako odluči prekinuti s njom ili ju pak prevari, isplatit će joj puni iznos nagodbe, što je Jovana očito protumačila sudbonosnijim od samoga “bračnoga papira”.

 

Par čeka svoje drugo dijete, a izvor blizak njima potvrdio je da je Jovana često “gurala” ideju braka, no sve svađe su prestale jednom kada su se našli s odvjetnikom i potpisali svoju verziju predbračnoga ugovora.