Home Crna kronika HRVAT IZAZVAO KAOS U MINHENSKOM BORDELU Mladić se pred prostitutkom počeo skidati,...

HRVAT IZAZVAO KAOS U MINHENSKOM BORDELU Mladić se pred prostitutkom počeo skidati, a onda je odjednom izvukao crni pištolj i počeo njime mahati

SHARE

Kako navodi jedan münchenski portal, riječ je najvjerojatnije o Hrvatu. Portal pritom ne navodi nikakve potankosti koji bi ukazivali da je doista riječ o Hrvatu ili hrvatskom državljaninu, prenosi Fenix magazin.

U svakom slučaju, incident se dogodio u četvrtak navečer u bordelu. Naime, prema pisanju medija, mladić je došao oko 1.15 sati nakon ponoći u bordel, gdje se dogovorio s 40-godišnjakinjom o uvjetima pružanja usluge. Za 15 minuta, trebao joj je platiti 50 eura. Mladić se složio i počeo skidati odjeću sa sebe. No, odjednom, izvukao je crni pištolj iz hlača i uperio ga u ženu prijeteći joj.

Ona mu je uspjela izbiti pištolj iz ruke, nakon čega je mladić pobjegao. Iz susjednih soba su vidjeli kako je ušao u crni BMW Mini, u kojem ga je netko čekao. Potom su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

Žena je odmah pozvala policiju, no na pištolju nije bilo nikakvih tragova. Ispostavilo se da je riječ o igrački. Policija sada traga za mladićem za kojeg je navedeno da ima oko 25 godina, plavokos je i policija smatra kako se radi o Hrvatu.