Home Zanimljivosti SEKS NA POZNATOJ PLAŽI NA JADRANU: Dok ga zaštitar nije povukao za...

SEKS NA POZNATOJ PLAŽI NA JADRANU: Dok ga zaštitar nije povukao za uho, zavodnik se s nje nije skidao…

SHARE

Mladi par turista u nedjelju oko 16 sati prepustio se strastima na plaži Zrće ispred kluba Noa, naočigled prolaznika. Razdvojio ih je tek zaštitar kluba pred kojim su se seksali

Usred dana, uz samu šetnicu i naočigled mnogih prolaznika, mladi se par u nedjelju prepustio strastima na Zrću ispred kluba Noa. Nije ih omeo ni glasan smijeh svih koji su ih vidjeli, niti oštro i kvrgavo kamenje na kojemu su se dohvatili.

– To je bilo oko 16 sati. Ljetujem tu godinama. Nasreću, ovo nije mjesto na koje dolaze roditelji s djecom, pa se nitko nije šokirao. Nije svakodnevni prizor, ali toga ima baš dosta – rekao nam je čitatelj koji je poslao snimku turista u strastvenom klinču.

Na kraj im je stao tek zaštitar iz kluba pred kojim su se seksali. Smireno se spustio do njih, mladića je nekoliko puta šutnuo u stražnjicu, ali on nije odustajao. Kad je shvatio da ne staju, zaštitar je zavodnika povukao za uho i lupio mu pljusku.

– Tek su se tad odlijepili. Nisam baš očekivao da će ga vući za uši i lupati nogom, mislio sam da će ga mirno upozoriti. Ipak, samo ih je otjerao s plaže, nije zvao policiju – rekao je čitatelj.