Home Društvo Vrlo zanimljiv turnir u Grudama, bilo je bačenih reketa i preokreta… Organizatori...

Vrlo zanimljiv turnir u Grudama, bilo je bačenih reketa i preokreta… Organizatori su sav prihod dali potrebitoj obitelji iz Ljubuškog

SHARE
Završen je 7. po redu ‘Lovrin Cup’ u organizaciji Tenis kluba Grude.
Kao i prošle godine polufinalni susreti su bili vrlo zanimljivi a posebno prvi meč, Šelaj Željko (ZG) / Garac Marijan(OS) – Burnać Damir(LU-ch) / Iličić Vjeko(GR) 6/3,4/6,14/12 i gdje je poraženi par propustio 5 meč lopti.

U drugom polufinalu su se sastali: Brkić Josip (LJUB.) / Musa Ante (Š.B) – Borovac Nikša (ME) /Jovanović Patrik (ČP) 6/2,6/4.

Finala; spoj ekipa, iskustva i mladosti i bilo je izuzetno napeto uz jedan daleko, daleko… bačeni reket i na kraju je iskustvo odlučilo pobjednika, 7. LOVRINA CUP-a.

Finala: Šelaj Željko/Garac Marijan – Brkić Josip/Musa Ante 1/6, 6/3,10/6

Lovro Mikulić, dodjelio je diplome i pehare za osvojena 1., 2. i 3. mjesta. Nakon dodjele nagrada poslužena je večera uz kapljicu razgovora, pjesme i naravno komentara odigranih mečeva.


Obitelji Šiljeg uručen je novac prikupljen na Lovrinu cup-u

– Ovaj teniski turnir je organiziran tako da dijelom bude i humanitarni da se pomogne onima kojima je potrebna upomoć. Prošle godine smo upoznali dječake iz obitelji Šiljeg; Marka, Antu i Karola iz Ljubuškog i sva trojica boluju do distrofije mišića i u invalidskima kolnicima su. Obitelj Šiljeg ima sedmero djece, gđa. Šiljeg (mama) je bila spriječena biti na završnici CUP-a. Prikupljeno je 5.500 kuna (1.350 KM) i nadamo se da će biti još uplata na njihov račun, ovaj iznos kao i poseban dar knjiga “PRIJE NEGO ODRASTEM” autorice Ivane Milićević uručen je obitelji Šiljeg danas, na blagdan Velike Gospe, kazao je za Grude.com Rafael Mikulić – Rafo predsjednik T.K. Grude, piše Grude.com