Home Život Ljubav ne poznaje granice: Grude dobile još jednu nevjestu s Filipina

Ljubav ne poznaje granice: Grude dobile još jednu nevjestu s Filipina

SHARE
Ljubav ne poznaje granice, potvrđuje priča iz općine Grude iz mjesta Sovići gdje je ovih dana sletjela nevjesta iz 10 tisuća kilometara udaljenih Filipina.

Kako saznaje portal Grude.com sretni mladenci, Hercegovac i Filipljanka svoje goste su počastili večerom i vrhunskim štimungom u jednom grudskom restoranu, odnosno gosti nisu davali kuvertu pošto je želja mladenaca bila da svoju ljubav podijele s obitelji i prijateljima, bez da itko ima ikakvu obvezu osim doći i radovati se svečanom danu.

Ovo nije prva priča o ljubavi Hercegovca i Filipljanke kada su Grude u pitanju. Jedna takva okrunjena je vjenčanjem 2010. godine kada je radnik na kruzeru koji je također s područja općine Grude pronašao svoju ljubav s Filipina, piše portal Grude.com.

Što poželjeti novoj grudskoj nevjesti nego puno sreće i zadovoljstva u Hercegovini, a s obzirom da se svećenici redovito pred kraj ili početkom godine žale na činjenicu da je brakova sve manje, a sve su župe u općini Grude prošlu godinu završile s više umrlih nego krštenih, onda je možda rješenje za mnoge neženje s ovih područja, ako već ne ide s djevojkama iz Hercegovine i okruženja, ženu svog života tražiti u inozemstvu, piše Grude.com