Home Šport Hrvatska nogometna reprezentacija iduće četiri godine na Novoj TV!

Hrvatska nogometna reprezentacija iduće četiri godine na Novoj TV!

SHARE

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju iduće četiri godine moći ćemo gledati na Novoj TV, objavila je ova hrvatska televizija.

“Iznimno nam je zadovoljstvo što to možemo objaviti jer hrvatska nogometna reprezentacija, njene utakmice su najgledaniji sadržaj u Hrvatskoj”, istaknuo je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

A sadržaja neće nedostajati. U sljedeće četiri godine gledatelje očekuje iznimno bogat program, od kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. i utakmica tog prvenstva, preko kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. godine, do novog natjecanja – Lige nacija.

“Siguran sam da će sadržaj, tj. utakmice hrv reprezentacije na Novoj TV uz realizaciju i produkciju sportske redakcije donijeti puno uzbuđenja i zadovoljstva našim gledateljima”, rekao je Dražen Mavrić.

Da smo dorasli zadatku dokazali smo i tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, ističu na Novoj TV

“Ono što mogu reći u sljedeće četiri godine sigurno ćemo dignuti standarde praćenja reprezentacije i da se mogu očekivati noviteti u vidu digitalne obrade, proširene stvarnosti i takvih stvari”, kazao je predsjednik Uprave Nove TV.

Kvalitetu sadržaja ove televizije dokazale su i analize utakmica svjetskog prvenstva Milana Stjelje i Jerka Leke. Svoje stručne komentare prezentirali su pomoću tehnologije proširene stvarnosti i zaslonom osjetljivim na dodir. Spoj je doveo do finala prestižne međunarodne nagrade Content Inovation Awards i Novu TV stavio uz rame kuća poput BBC-ja.