Home Društvo Otkriveno gdje su snimljene Severinine seksi fotke? Bivši muž tvrdi: ‘Ja ih...

Otkriveno gdje su snimljene Severinine seksi fotke? Bivši muž tvrdi: ‘Ja ih nisam nikako mogao imati’

SHARE

Srpski tabloidi koji su prvi i objavili kako društvenim mrežama kruže nove obnažene fotografije Severine Kojić, tvrde da su snimljene prije četiri godine u Parizu. Naime, jednu od fotografija koje su uzburkale estradu objavila je sama na Facebooku u listopadu 2014. u vrijeme odmora u francuskoj metropoli.

Sama Severina se još nije javno očitovala, ali zato jesu ostali. Njezin menadžer Tomica Petrović izjavio je još jučer kako se radi o osveti bivšeg i kako će Severina poduzeti sve pravne korake da se zaštiti.

Na sličnom je tragu i Severinin aktualni suprug Igor Kojić koji je na Instagramu napisao sljedeću poruku: ”Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojima montaža i ostale tehnike ne mogu ništa”. Uz poruku je ostavio i hashtag s jasnom aluzijom – #prayformilanbrain.

No bivši Severinin suprug Milan Popović sve apsolutno negira.

”Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg je točno partnera gospodin Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim se to navodno izgubljenim sporovima radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljene vjerojatno su iz iste serije fotografija nastale u 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem, i to već drugi puta u njezinu životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže”, rekao je Popović za 24sata.