Home Zanimljivosti Malo su je čudno gledali: pogledajte na koji je način putnica u...

Malo su je čudno gledali: pogledajte na koji je način putnica u avionu sušila svoje ‘mudantine’, reakcija lika koji je sjedio iza nje neprocjenjiva je

SHARE

Ljudima često u avionu čudne stvari znaju pasti na pamet. Pa plate dvije vrećice kikirikija stotinjak kuna, bez greške, malo previše popiju ili se pak odluče na “pipkanje” u katastrofalnom avionskom WC-u, a kasnije sve to kao da ne znaju objasniti.
Moguće da se u zraku ipak malo lakše opustiti. “Gore” valjda vrijede druga pravila.

No ono što je ova putnica napravila prelazi sve društvene norme i pravila ponašanja. Video djevojke koja suši gaćice na ventilatoru iznad svoga sjedala obišao je Internet i ljudi su, pogađate, zgroženi. A neki i puni ideja zašto je do toga došlo…
No ono što je ekipu najviše oduševilo na snimci reakcija je momka koji je sjedio iza putnice bez pardona. Ogledavao se oko sebe, a pitanje “Vidite li i vi ovo?” ostalo je visjeti u zraku.
I ostali su je malo čudno gledali; djevojka se, naime, cijela dala u proces sušenja “mudantina”, šireći tkaninu i pokušavajući što bolje obaviti posao. Potrajalo je to, nekoliko trenutaka previše možda, ali barem je sigurna da su svi primijetili što radi.