Home Zanimljivosti VIDINA METKOVKA UPOZORILA ‘Prestanite od mene tražiti novac jer ću početi objavljivati...

VIDINA METKOVKA UPOZORILA ‘Prestanite od mene tražiti novac jer ću početi objavljivati imena’

SHARE

Vidina supruga je upozorila fanove koji joj šalju poruke vezane za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca da to više ne rade jer će im u protivnom objaviti imena i prezimena.

Ivana Vida (24), bivša manekenka, i supruga hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide (28), objavila je story na Instagramu kojim je zaprijetila pratiteljima da je više ne ‘moljakaju’.

– Ne znam da li su mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest – napisala je bivša missica.

Vida je dodala i kako ne razumije porive tih ljudi koji joj šalju poruke pa se zapitala da li izgleda previše glupo ili simpatično.

– Molit ću sve da mi ne šalju takve poruke da ne bi bili na mom storiju njihova imena i prezimena, a to stvarno ne želim. Izvolite zavrnut rukave i radit nešto osim moljakat ljude, sjedit na kauču i komentirat tuđe živote na portalima!!jer i moj muž krvavo zarađuje svoj/naš novac na +40 i na -15 stupnjeva. Hvala lijepa – zaključila je Ivana koja je nedavno na svom storyju objavila dvije poruke u kojima je obožavatelji mole za pomoć.

Ivana je tada zamaglila imena i fotografije tih ljudi, ali je upozorila da više to neće raditi, ako se ‘moljakanja’ teško zarađenog novca nje i njenog supruga nastave.

Objavila je i ‘rat’ medijima pa je odlučila ‘zaštititi’ svoj profil. ‘Dragi novinari, danas je za Vas i Vaše novinarstvo dan žalosti!’, napisala je Ivana koja i dalje profil nije stavila na ‘privatno’.

Požalila se i kako ne može otići ni u liječnika da ne vidi natpis o sebi. Ivana je javno podijelila svoja razmišljanja sa svakom osobom koja ima pristup društvenim mrežama, a potom se zgrozila što su mediji prenijeli njene riječi.

Ovo nije prvi put ni da su Ivanu naljutili njeni pratitelji. Prije nešto manje od mjesec dana, požalila se kako ne može večerati u miru. Usred večere, njen suprug slavni nogometaš, se otišao podružiti s brojnim obožavateljima, a Ivana je ostala sjediti za stolom. Odlučila je to fotografirati i postaviti na Instagram uz natpis ‘Dobar nam tek?????’.

Gospođa Vida se manekenske karijere odrekla čim se udala za nogometaša, ali i dalje voli pozirati na društvenim mrežama.

Izvor: 24sata.hr