Home Zanimljivosti SEVERINA PREKINULA ŠUTNJU Oglasila se nakon objave golišavih fotografija

SEVERINA PREKINULA ŠUTNJU Oglasila se nakon objave golišavih fotografija

SHARE

Nakon što su mediji u Srbiji u ponedjeljak navečer objavili golišave fotografije na kojima je Severina, ona se tri dana nije oglašavala o tome, a nije stavljala ni objave na svoje društvene mreže.

Šutnju je prekinula danas objavom obiteljske fotografije na Instagramu na kojoj je sa sinom Aleksandrom i mamom Anom. Uz fotografiju je napisala: Na teraci…

Stavila je i svoje omiljene hashtagove #volimstosevolimo, #ljubavseljubavljuvraca i #severina.

Njen menadžer Tomislav Petrović u utorak je rekao kako je njen pravni tim poduzeo sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa.

“Sve se ovo događa upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – rekao je Petrović očito aludirajući na Milana Popovića, bivšeg Severinina supruga s kojim je pjevačica u sporu oko skrbništva nad sinom.

Milan Popović brzo je odgovorio:

“Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je g. Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi?

Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom.

Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu.

Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njezinom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže”, kazao je Popović.

M.Matičić/foto:Instagram
Maxportal.hr