Home Crna kronika U JEZIVOJ NESREĆI U ZAGREBU POGINULE DVIJE MLADE SUVOZAČICE: Za tragediju kriv...

U JEZIVOJ NESREĆI U ZAGREBU POGINULE DVIJE MLADE SUVOZAČICE: Za tragediju kriv vozač (20) nabrijanog Mercedesa? ‘Neki su vozili i 150 km/h’

SHARE

U teškoj prometnoj nesreće sinoć u Zagrebu poginule su dvije suvozačice. Kako je izvijestila zamjenica općinske državne odvjetnice u Zagrebu Mirjana Guščić, jedna je žena imala 23 godina, dok drugoj u tom trenutku još nije utvrđen identitet.

Osim dvije smrtno stradale osobe, teško su ozlijeđena dvojica vozača, a jedna je osoba zadobila lakše ozljede. Neki su mediji javili kako je jedna od poginulih žena bila u visokom stupnju trudnoće, no policija je tu vijest demantirala.

Iako je očevid još bio u tijeku, zamjenica općinske državne odvjetnice u Zagrebu rekla je kako je najvjerojatniji razlog stravične nesreće velika brzina i prelazak u suprotnu traku. Podsjetimo, do nesreće je došlo na Ilici oko 21.10 kod broja 424.

Izgubio kontrolu u zavoju

Zbog nesreće i očevida promet je tim dijelom grada bio potpuno blokiran.

Jutarnji list piše kako bi glavni krivac za ovu tragediju mogao biti 20-godišnji vozač nabrijanog Mercedesa C 63 AMG zagrebačkih oznaka koji je većom brzinom jurio Ilicom iz smjera Črnomerca u smjeru Vrapča.

On je nakon nešto oštrijeg zavoja izgubio kontrolu, desnim kotačem pogodio rubni kamen te se potom vratio na kolnik i presjekao poprijeko cestu prešavši u prometne trakove za vozila iz suprotnog smjera.