Home Život Bivši marinac “zaglavio” u bolnici u Mostaru

Bivši marinac “zaglavio” u bolnici u Mostaru

SHARE

Bivši marinac britanske kraljevske mornarice Tony Tennant iz Hampshirea “zaglavio” je u Bosni i Hercegovini, gdje je bio na ljetovanju, nakon što je završio u bolnici zbog slomljene zdjelice.  Njegovo osiguranje ne želi platiti troškove prijevoza do Velike Britanije.

Zdjelicu je polomio tijekom plivanja u Neretvi u nedjelju. Uspio je signalizirati supruzi Dori da je ozlijeđen prije nego što je doplivao nazad na obalu u Mostaru i onesvijestio se.

Prebačen je u bolnicu u kritičnom stanju jer nisu odmah znali što mu se dogodilo, a naglo je gubio krv. Nadali su se kako će ga medicinskim transportom prebaciti na Heathrow kako bi se liječio u bolnici Frimley Park blizu njegovog doma. Ali za saniranje ozljede mu je trebalo 41.000 KM kako bi ga stabilizirali prije leta kući, piše Klix.ba.

Međutim, njegova osiguravajuća kuća odbila je platiti njegov let kući i operaciju jer je, kako kažu, nesreća izvan parametara aktivnosti koje su dozvoljene osiguranjem.

Par je pokrenuo kampanju putem Go Fund Me servisa kako bi prikupili novac. Do sada na računu već imaju 24.600 KM na računu.