Home Politika Milan Bandić: ‘Ja svima dam, da sam žensko bio bih najbolje žensko,...

Milan Bandić: ‘Ja svima dam, da sam žensko bio bih najbolje žensko, pikova dama…’

SHARE

Svoju dezorganiziranost, nesposobnost i neuspjeh žele prevaliti na gradonačelnika’, rekao je Bandić na optužbe inicijative ‘Narod odlučuje’

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je dijelio udžbenike po školama. Na pitanja o početku suđenja u “aferi štandovi” nije htio odgovarati. Komentirao je zato optužbe inicijative “Narod odlučuje” da je minirao njihovu akciju prikupljanja potpisa preskupim štandovima i s premalo lokacija, ali, naravno, u svom stilu.

“Je li vi znate da Bandić svima da? Ja da sam žensko bio bih najbolje žensko, a ja sam jedan mali muškarac. Ali ja svima dam. Je li vi vjerujete da ja njima nisam dao? Ja sam njima dao i više nego što su tražili, ali svoju dezorganiziranost, svoju nesposobnost da se organiziraju, neuspjeh žele prevaliti na gradonačelnika. Ali nije to ništa slučajno. Ali ja sam najbolja dama. Pikova dama”, rekao je Bandić.

Posjećujući škole u kojima je dijelio udžbenike i pohvalivši se da je Grad Zagrebosigurao 60 milijuna kuna za učenike, Bandić se vratio u školske klupe. Kazao je kako je kao mali bio puno bolje čovjek, “dober dečec”.

“Ja bih bio sretan kao malo prase kada bi ljudi u Hrvatskoj konačno shvatili da bez obrazovanja nema moderne i demokratske Hrvatske”, kazao je zagrebački gradonačelnik.

Više pogledajte u RTL-u Danas od 18.30 sati.