Home Crna kronika Usred velike pobune ličkih HDZ-ovaca, gradonačelnik Senja prijavio pokušaj ubojstva, netko mu...

Usred velike pobune ličkih HDZ-ovaca, gradonačelnik Senja prijavio pokušaj ubojstva, netko mu odvio vijke na kotačima?

SHARE

Sanjin Rukavina, gradonačelnik Senja  prijavio je jutros policiji pokušaj ubojstva.  Iz policije je potvrđeno da su zaprimili  kaznenu prijavu i u tijeku je kriminalistička obrada.

Rukavina je jutros sa službenim automobilom imao prometnu nestreću Svetog Jurja, nakon što mu je otpao kotač, a na još dva kotača vijci su bili odvijeni.

“Zaprimili smo kaznenu prijavu i po prijavi se postupa”, rekla nam je kratko Marija Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske. Rukavina nije bio raspoložen za razgovor pravdajući se sastankom.

Rukavina na izborima  za šefa ličko-senjskog HDZ-a podupire Marijana Kustića, oponenta Darka Milinovića, koji je danas pred sjedište HDZ-a u Zagrebu doveo više stotina ličkih HDZ-ovaca na prosvjede zbog zavrzlama oko izbora u Lici.

Izbori za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije trebali bi se održati 9. rujna. Za predsjednika te županijske organizacije kandidirali su se Darko Milinović koji je u siječnju ove godine dao ostavku na tu dužnost, te Marijan Kustić, koji je saborski zastupnik i jedan od direktora Hrvatskog nogometnog saveza. Šef Kustićeva stožera upravo je Rukavina, piše Maxportal.hr