Home Zanimljivosti ‘NAJDRAŽI GOSTI OVE SEZONE’ Zagrebački policajac Denis Ramljak koji je pratio Vatrene...

‘NAJDRAŽI GOSTI OVE SEZONE’ Zagrebački policajac Denis Ramljak koji je pratio Vatrene prihvatio poziv Dubrovčanina

SHARE

“Sjećate li se ovoga mladog policajca na motoru koji je tijekom dočeka nogometne reprezentacije oduševio svojim osmijehom i srdačnošću. Vozio se satima u koloni na plus 30 stupnjeva u ovome debelom odijelu, ali ga to nije spriječilo da ljudima udara petice, javlja im se i osmjehuje. E pa kao takav je svima upao u oko, a moj prijatelj i suborac Miho Budman ga je odlučio nagraditi sedmodnevnim boravkom u Dubrovniku.”, napisao je na svom Fb profilu Dubrovčanin Braco Elezović.

Isprva Zagrepčanin Denis Ramljak odbijao je prihvatiti poziv kazavši da ga jednako zaslužuju sve njegove kolege koji su sudjelovali u toj koloni za sjećanje. Ipak, kako kaže Elezović nakon duljeg nagovaranja pristao je posjetiti Dubrovnik sa suprugom, također mladom policajkom, na tri dana.

“Danas sam njih dvoje počastio jednom turom iz bliže, one ratne, i dalje povijesti Dubrovnika. Posebna mi je i vrlo draga ova tura jer im je ovo prvi posjet Dubrovniku. Oduševili su me svojom spontanošću, a oboje i dalje imaju taj neki zarazni osmijeh. Mislim da su mi najbolji i najdraži gosti ove sezone.”, zaključio je Elezović.

1