Home Crna kronika Umjesto slavlja, tuga: Otac se ubio na dan kćerkinog vjenčanja

Umjesto slavlja, tuga: Otac se ubio na dan kćerkinog vjenčanja

SHARE

U pomoćnom objektu, u dvorištu porodične kuće u Grockoj, u nedjelju pred zoru Miloš Stojanović (1960) je presudio sebi iz lovačke puške i to na dan kćerkinog venčanja. On je pucao sebi u glavu, prenose srbijanski mediji.

Dan koji je trebalo da bude najradosniji, za Stojanoviće iz Grocke, ostaće zapamćen kao najtužniji. Umjesto proslave svadbe, pripremali su sahranu.

Očevo tijelo pronašla je ćerka Natalija.

– Nemojte ništa da nas pitate, još smo svi u šoku. Sve smo bili spremili za veselje, a zadesi nas tragedija. Miloš je bio u depresiji posljednjih godina, a naročito posle smrti rođenog brata. Tada su i počeli veliki problemi, ali ne iz naše kuće, već sa druge strane – priča Stojanovićeva supruga Gordana.

Prema njenim riječima, supruga Stojanovićevog brata, inače bugarska državljanka koja je u Srbiju došla da nadniči, ali se dobro udala, počela je da pravi problem oko zajedničke kuće koja je ostala poslije smrti njenog muža.

Miloš Stojanović

– Sudili su se oko imovine i to je sve Miloša jako pogađalo. Dok je radio, namerno je uzimao duge smene po 12 sati, samo da bi što više bio u kontaktu s ljudima i zanimao se. Onda je otišao u penziju, ispratili su ga kako dolikuje, dobio je i otpremninu, ali posle nekoliko meseci evo šta se dogodilo – priča neutješna Gordana.

Iza sebe je ostavio oproštajno pismo u kome je napisao da ih sve voli i da mu oproste.

– Strašno je ovo što nam se desilo. Ne možemo da vjerujemo. Pojavljivali su se u nedelju napisi u elektronskim medijima kako se ubio jer nije voleo zeta. Laž! Pa svako ko ga je poznavao znao je koliko se radovao tom danu. Čak je i kritikovao kćerku da se dugo zabavlja sa momkom i da je vrijeme da se uzimaju – sa suzama u očima objašnjavala je okupljena rodbina u dvorištu porodične kuće u Grockoj.