Home Crna kronika Poznati detalji ranjavanja policajca u Mostaru

Poznati detalji ranjavanja policajca u Mostaru

SHARE

”Policajac koji je ranjen noćas u Mostaru izvan je životne opasnosti”, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a. Neslužbeno doznajemo da je ranjen u ruku. Kako je priopćila policija u tijeku je potraga za četvoricom osumnjičenih.

Kako je rečeno iz policije  dana 6.9. godine oko 1.50 sati u Operativni centar PU Mostar nepoznata osoba je prijavila da je u ulici Maršala Tita u naselju ‘Dolina sunca’ nalazi više sumnjivih osoba.

”Policijska ophodnja za kratko vrijeme stiže na mjesto događaja gdje zatiče četiri maskirne osobe koje ulaze u osobno vozilo nepoznatih registarskih oznaka. U pokušaju policijskih službenika da službenim vozilom onemogući bijeg osumnjičenim osobama, isti ispaljuju hitce u smjeru službenog policijskog vozila te jedan hitac ranjava policijskog službenika, koji je prevezen u bolnicu i izvan je živote opasnosti”, naveo je MUP.

Kako je navedeno ubrzo je na mjesto događaja stiglo više policijskih ophodnja, koje su blokirale uži i širi dio terena, te pokrenule opsežnu operativnu potragu za osumnjičenim osobama.

”Trenutno se na terenu vrši očevid i traje kriminalističko operativna istraga policijskih snaga županijskog MUP-a, zajedno s nadležnim tužiteljstvom”, navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Pucnjava se dogodila tijekom noći - Poznati detalji ranjavanja policajca u Mostaru