Home Zanimljivosti Hauser sa seksi plavušom otpjevao Rozginu pjesmu pa ga iznapadali: “Jadan si”

Hauser sa seksi plavušom otpjevao Rozginu pjesmu pa ga iznapadali: “Jadan si”

SHARE

Stjepan Hauser je s misterioznom plavušom otpjevao pjesmu ”Oprosti mala” svoje bivše zaručnice Jelene Rozge.

“Tražili ste, dobili ste! ‘Oprosti Mala’ od Rozge, uživajte”, napisao je uz snimku koju je objavio na Instagramu. Veoma brzo se razvila velika rasprava u komentarima. Naime, neki su zaključili da Stjepan na ovaj način ismijava svoju bivšu. Okomili su se na njega, ali i na njegovu zgodnu prijateljicu.

“Rozga žena svemir izumila za ovakve pokušaje od žena. Što se Stjepana tiče, nenadjebiva je šteta kad jedan bezgraničan talent kojeg čovjek može slušati 24/7, praćen tako oku ugodnom pojavom na koju žene, a bo’me i muškarci maltene svršavaju, nikad ne prevaziđe fazu puberteta u potpunosti. Mislim si jebemu mater pa daj malo manira, malo poštovanja za nekoga s kim si nekada dijelio krevet – bezveze”, bio je jedan takav komentar.

“Ni do nožnog palca nije Jeleni u ovoj interpretaciji! Usiljeno i umjetno… A potez s izborom pjesme neću ni komentirati”, “Izgleda da ti nju nisi prebolio (Jelena tebe ne spominje, a ti nju već nekoliko puta)”, “Sad si siguran da će se pisati o tebi, jadan si”, “Nije džentlmenski”, pisali su drugi.

Rasprava je poprimila tolike razmjere da se Hauser osjetio dužnim i opravdati komentatorima.

“Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju, te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti… Najviše likeova dobila je upravo pjesma ‘Oprosti Mala’ u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju”, napisao je.

Inače, Hauser u posljednje vrijeme objavljuje sve više snimki na kojima pjeva s misterioznom djevojkom čije ime još nije otkrio.

S Jelenom Rozgom u vezi je bio dvije i pol godine, a bili su se zaručili već nakon pola godine. Prekinuli su prije godinu dana, piše Index.hr