Home Zanimljivosti ISTICANJE GRUDI JE UVALILO U PROBLEME ‘Ne upoznajem muškarce na internetu, a...

ISTICANJE GRUDI JE UVALILO U PROBLEME ‘Ne upoznajem muškarce na internetu, a još se manje nalazim s njima!’: Vlatku zasuli internet udvarači

SHARE

Tako to biva u svijetu showbizza. Možeš biti mjesecima, pače godinama odsutan s javne scene, živjeti neki svoj život daleko od svih kamera, premijera, partyja i evenata i eventualno će te se netko sjetiti u kakvoj ćakuli uz kavu, prokomentirati i opet zaboraviti.

No kad je povratak javne osobe, makar i za kratko vrijeme, “spakiran” u uspješan projekt, svaki njegov detalj izaziva ponovno veliku pažnju.

Upravo to se dogodilo Vlatki Pokos, o kojoj danima mediji ne prestaju pisati, nakon što su objavljene njezine fotografije iz modne kampanje, koju je odradila za najnoviju kolekciju splitske dizajnerice Monike Sablić.

“Na prvu” vijest je bila da se opet pojavila, na drugu da izgleda sjajno, na treću da joj je dekolte probujao, a sad su se svemu pridružili očito brojni udvarači, koji nekadašnju voditeljicu i pjevačicu očito zasipaju komplimentima i raznim ponudama, dočim se Vlatka u statusu ovako izjasnila.

“Hvala svima na lijepim riječima. Puno poruka dobivam u inbox, pa i ja imam poruku i odgovor na razne ponude. Ne upoznajem muskarce na internetu, a još se manje nalazim s njima. Nevjerojatno, koliko su ljudi nerealni na internetu…” – zaključila je Pokos, koja je u 48. godini debitirala kao fotomodel, i to odradila nedvojbeno sjajno.

Mediji prenose i kako je Vlatka napisala, pa uskoro izbrisala status u kojem se referira na napise da je grudi kirurški dotjerala.

U statusu je, kako navodi Dnevnik.hr, stajalo:

“S obzirom na to da je moj dekolte podigao prašinu, moram naglasiti da su moje grudi prirodne i da, prekrasne, bez lažne skromnosti.

Znam da to izaziva zavist, zlobu i budalaste komentare. Nikada se nisam podvrgnula nikakvim, ni najmanjim estetskim zahvatima i znam da to zlobnike jako ljuti.

Na meni je sve prirodno, još uvijek, usprkos mojih 48, a ne 49 godina, kako krivo pišu neki…”.

“Tako je generacijo! Tko je kriv mnogim ženskim bićima što nemaju dobar genetski kod!?” – prisnažila je objavi Pokosove pratiteljica iz Hrvatske.