Home Auto Bosanac prodaje Yugo 45 opremljen za borbu protiv vanzemaljaca: ‘Vozilo uopće nije...

Bosanac prodaje Yugo 45 opremljen za borbu protiv vanzemaljaca: ‘Vozilo uopće nije vidljivo na radaru, odlično je i za preljube!’

SHARE

Kupujete auto? Bojite se vanzemaljaca? Ako su oba odgovora potvrdna, ne tražite dalje: u Banjoj Luci se prodaje Yugo 45 umotan u aluminijsku foliju, opremljen (navodnim) NASA-inim satelitom.

Vlasnik tvrdi da ga je tako ukrasio da bi postao nevidljiv radarima vanzemaljskih letjelica. Mislite da vas zezamo?

Sve lijepo piše u oglasu koji je, od kad je prije 20-ak dana objavljen na olx.ba, izazvao je veliku pažnju, a o njemu posljednjih dana pišu mediji iz regije, ali i strani, među njima i britanski Daily Mail.

U istome je navedeno kako je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijaliziranih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira, YUGO 45 Space Warrior. Ima 1.066 konjskih snaga. Maksimalna brzina nije poznata. Do sada je prešao 36000 kilometara.

 

‘Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni kotač (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijetalno osvjetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svijetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X i urađene mape glavnog računala. Vozilo uopće nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube’, stoji u opisu.

Ali to nikako nije sve! Uz vozilo dolazi i ‘oprema za svemir’: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju zračni promet, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svjetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom za vanzemaljske lasere, nevidljiv je za bilo koju vrstu NLO radarskih sustava. Uz vozilo dolaze i svemirska odijela. Početna cijena je 999,99 KM.

Na oglas se javio niz zainteresiranih, a oglašivač im je svima uredno odgovotio. Većina ih je nudila zamjenu, mahom za nuklearne podmornice i slična vojna vozila, no oglašivač je odlučan, želi isključivo civilno vozilo. Jedan ga je pitao ima li kuku za vuču, a oglašivač mu je odgovorio: ‘Ima, vukao sam stajsko gnojivo s njim, i mekinje razvozio vamzemljacima, lp’.