Home Zanimljivosti Sponzoruša po spoju zaradi i do 6700 kuna: “S nekima se seksam,...

Sponzoruša po spoju zaradi i do 6700 kuna: “S nekima se seksam, izbirljiva sam”

SHARE

Dvadesetčetverogodišnja Lexi Jay iz Ealinga na zapadu Londona prošle godine počela se služiti stranicom Seeking Arrangement koja spaja mlade djevojke s bogatim muškarcima, a tvrdi da po “spoju” s bogatašem zaradi i do 800 funti, odnosno 6700 kuna.

Kako kaže, ne želi lovu, nego ljubav, no ne smetaju joj skupocjeni darovi i večere u razvikanim restoranima.

“Sviđa mi se to što se muškarci brinu o meni, lijepo se ponašaju i vode me na nevjerojatna mjesta. Želim naći savršenog džentlmena koji će mi ponuditi stil života u kojem ću uživati, no dok se on ne pojavi, paše mi i ovako. Ova stranica bolja je od normalnih stranica za upoznavanje jer možete jasno napisati što želite”, rekla je za Daily Mail.

Lexi želi biti glumica, a na Seeking Arrangement se prijavila nakon što je prekinula s dečkom. Kako kaže, ne srami se što se viđa sa sponzorima.

“Činjenica da je neki muškarac spreman platiti da bude u mom društvu daje mi moć i želim da ljudi ovakav način izlazaka smatraju pozitivnim”, kaže.

Iako je bila jako nervozna zbog spoja s prvim sponzorom, 45-godišnjakom s kojim se našla u srpnju prošle godine, uskoro je postala samopouzdana. Dosad je bila na deset spojeva s odvjetnicima, direktorima kompanija i bankarima, a jedan joj je platio 800 funti za spoj.

“Prvi tip dao mi je nešto novca za troškove puta, no znala sam da nismo kliknuli i da moram potražiti nekog drugog. Želim naći nekog s kim ću se vidjeti nekoliko puta, uživati u njegovom društvu i spojevima na koje me vodi. Ne tražim pravu vezu, no htjela bih naći pravog muškarca na stranici”, rekla je.

Dodala je da je spavala s nekima, ali tvrdi da je jako izbirljiva.

“Kao i na svakom spoju, ako me osoba privlači, spavat ću s njom. Ako ne, neću. Jako sam izbirljiva i ne bih bila s nekim tko je stariji od mene više od 17 godina. Najstariji tip s kojim sam se viđala ima 58 godina, a viđala sam se i s jednim tipom za kojeg sam kasnije saznala da je oženjen, ali to nije moj stil”, rekla je.

Dodala je da, kad je muškarci pitaju koju veličinu nosi, zna kakav poklon joj spremaju.

“No nije mi bitan samo novac, tražim nekoga s kim bih se skrasila, ali tko mi može pružiti luksuz”, zaključila je, piše Index.hr