Home Crna kronika FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM FOTOGRAFIJU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Ovaj nakon toga...

FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM FOTOGRAFIJU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Ovaj nakon toga poludio i napravio nešto stravično

SHARE

Jedna fatalna plavuša, 29-godišnja Sarah Bramley, priznala je da je potaknula svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubojstvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom, izvještava Mirror.

Bramley se na sudu Tesside Crown Court izjasnila krivom za “poticanje ili pomaganje u izvršenju kaznenog djela”. Naime, ona je, u maniri neonoir filmova, poslala svom bivšem dečku, 33-godišnjem Davidu Saundersu fotografiju seksa s 34-godišnjim Michaelom Lawsonom. Navodno, namjera joj je bila da njezin bivši dečko samo napadne Lawsona, ali ne i da ga ubije.

Vrlo brzo nakon što je dobio fotografiju, 1. srpnja prošle godine, Saunders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lawsona, inače oca jednog djeteta. Lawson je umro od samo jednog uboda, a Saunders je zbog ubojstva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i pol godine.

Bramley je prije napada ošamarila Lawsona i naredila mu da napusti kuću

Nakon seksa s Lawsonom i nakon što je poslala fotografiju saundersu, Bramley je, navodno, ošamarila Lawsona naredivši mu da napusti kuću.

“Upravo sam udarila momka u lice jer nije htio otići kući. U što sam se to upetljala”?, navodno je napisala u poruci Saundersu te mu rekla da je Lawson izvan kuće i da ga slobodno može razbiti.

Saunders je priznao ubojstvo i pokušao smanjiti minimalno trajanje kazne tvrdeći da nije ponio sa sobom nož i da nije namjeravao ubiti Michaela. Bramley je odobrena jamčevina, a prijeti joj do šest mjeseci zatvora s obzirom da ga je potaknula na ubojstvo, piše Net.hr