Home Politika NA ŠIBICE IZVUCITE SVOGA… KO SE TOME NADAO: Bošnjaci dobili NEMORALNU PONUDU...

NA ŠIBICE IZVUCITE SVOGA… KO SE TOME NADAO: Bošnjaci dobili NEMORALNU PONUDU od Jerke Lijanovića!

SHARE

“Pozivam sve kandidate za članove Predsjedništva BiH iz reda Bošnjačkog naroda da ne rasipaju glasove stanovnika Federacije BiH ako zaista istinski žele nakon 7.10. da BiH krene u smjeru međusobne suradnje i ekonomskog razvoja. Neka se dogovore oko jednog kandidata koji će nastaviti utrku za kandidata za člana Predsjedništva BiH. Ako se oko toga ne mogu dogovoriti neka naprave izvlačenje i neka se izvuče jedan koji će i postati član Predsjedništva BiH, a sve ostale prihvati za svoje savjetnike.

Tako ćemo iz Federacije BiH osigurati da imamo kvalitetno funkcioniranje člana Predsjedništva iz reda Bošnjačkog naroda, a da ostale potrebne glasove iz Federacije BiH usmjerimo na moj izbor kako bi direktno zaustavili da 7.10. u Predsjedništvu BiH zasjednu zajedno Dragan Čović i Milorad Dodik.

Ne smijemo dozvoliti da od dva miliona stanovnika s pravom glasa u FBiH Čović sa stotinjak hiljada glasova u saradnji s Dodikom nastavi provoditi politike etničkog konflikta i siromaštva”, poručio je kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas u LIVE obraćanju na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj ga prati 110.000 stanovnika.

http://tiny.cc/sa1kyy