Home Crna kronika (VIDEO) Nakon objave snimke u kojoj je starica pucala investitoru u grkljan...

(VIDEO) Nakon objave snimke u kojoj je starica pucala investitoru u grkljan i stomak pa ga “ovjerila” u glavu: Baka ubojica je u mladosti bila misica: Vrbovala ju je UDBA?

SHARE

Stojanka Stojanović (70), zvana Coka, koja je uhićena zbog sumnje da je nasred ulice u Beogradu ubila investitora Zorana Trifunovića (59), prema ocjenama nekih stručnjaka zločin je izvela kao da je bila trenirana za egzekucije. Kako se Coka ponašala nakon zločina iznenadilo je mnoge.

Naime, baka je, nakon što je hladnokrvno s tri metka likvidirala Trifunovića, otišla kući i našminkala se kako bi bila lijepa kada policija dođe po nju. Inače, Stojanka je kao mlada bila manekenka i misica na nekim lokalnim izborima ljepote. Stručnjaci smatraju da ju je još tada vrbovala tajna službajer način na koji je ubila Trifunovića ukazuje da je točno znala što radi, kao i da je ubojstvo detaljno planirala, mjesecima prateći žrtvu.

Bivši pripadnik državne sigurnosti Božidar Spasić rekao je za Kurir da su tajne službe ranijih godina često vrbovale atraktivne djevojke za suradnju. On ne isključuje mogućnost da je jedna od njih bila i Stojanka Stojanović.

– Za uspješno obavljen posao ljepotice bi dobivale privilegije, uplaćivana su im putovanja, uvozila se roba za njih i slično. Neke su pristajale na te poslove jer zbog svoje ljepote i atraktivnosti nisu bile sumnjive. Ukoliko je Stojanka bila jedna od njih, onda je jasno kako je i gdje naučila profesionalno koristiti oružje – kaže Spasić.

Božidar Spasić

Podsjetimo, umirovljenica Stojanka Stojanović je na ulici u beogradskoj gradskoj četvrti Zvezdara likvidirala građevinskog poduzetnika i investitora Zorana Trifunovića. Žena se s njime sporila oko zemljišta na kojem je Trifunović želio graditi peterokatnicu. Kako je rekla, Trifunović je u više navrata prijetio njoj i cijeloj njezinoj obitelji.

Objavljena je i šokantna snimka ubojstva, na kojoj se vidi kako starija žena na ulici prilazi Trifunoviću, vadi iz torbe pištolj i puca mu iz blizine u vrat. Nakon što je pao, Stojanka je ispalila u njega još dva metka, jedan u trbuh, a drugi u glavu.