Home Šport SMRČE KOKAIN NA POLUVREMENU: Divlji predsjednik kluba obračunava se s navijačima i...

SMRČE KOKAIN NA POLUVREMENU: Divlji predsjednik kluba obračunava se s navijačima i prijeti mafijom

SHARE

Glenn Tamplin nedavno se ubacio u nogometni svijet i već je postao najšokantniji lik na Otoku.

Inače, obogatio se proizvodnjom čelika u vlastitom dvorištu, nakon čega je otvorio tvrtku i proširio poslovanje. Danas on spada među najbogatije Engleze, a drugi je najmoćniji čovjek Essexa.

Tamplin je sada kupio sedmoligaša, Billericay Town, u čiju infrastrukturu je uložio oko dva milijuna funti. U dizajniranju je naravno i on sudjelovao, pa sada klupske prostorije na zidovima imaju lavove, orlove i njegov lik.

Nakon uređenja postavio je sam sebe za trenera i svoj klub proveo kroz kvalifikacije i stigao do prvog kola FA kupa po prvi put u povijesti.

Nakon toga je zaredao tri poraza pa je smijenio sam sebe, ali se predomislio nakon dva dana i ponovo se proglasio trenerom.

Engleski mediji javljali su kako u poluvremenu šmrče kokain u klupskom WC-u, da se sukobljava s policijom i navijačima, ali i da je igračima prijetio mafijom. Osim toga, nekoliko je puta uhićen, prijetio je prodajom kluba i optužen je za nepravilno odlaganje otpada u svojoj tvornici.

Gotovo svakodnevno on opravdava svoj status najosebujnijeg predsjednika kluba, pa je tako nedavno ponovo završio na naslovnicama tamošnjih medija. Naime, angažirarao je trenera Stevea Watta, koje je predstavio igračima pa ga smijenio nakon nekoliko sati. Razlog? Saznao je da je prošle sezone ružno govorio o njemu i njegovom klubu.

“Nisam ga mogao ostaviti, pa pljuvao je po nama prošle godine”, obrazložio je, piše Net.hr