Home Crna kronika “Tko god hoće da se bije, neka mi se javi” Žestoki momak...

“Tko god hoće da se bije, neka mi se javi” Žestoki momak s Balkana izbo predsjednika ženskog rukometnog kluba, čitav grad ga se boji

SHARE

Niška policija uhitila je Ivana K. (21) iz Aleksinca zbog sumnje da je u četvrtak uvečer u ovom gradu pokušao ubiti predsjednika ženskog rukometnog kluba Nenada Đurića (36).

On je osumnjičen da je Đurića ubo nožem u grudi.

Kako piše Kurir, smetalo mu je što je predsjednik ženskog kluba poslao otvoreno pismo, koje su prenijeli lokalni portali, a u kojem su se upozoravali sugrađani na grupu žestokih mladića iz Aleksinca koji maltretiraju koga stignu. Ivan je pritvoren na 48 sati.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se uhićeni Ivan K. iz Aleksinca, uz psovke obraća javnim tužiteljima u Nišu i Aleksincu, kao i snimka privođenja, gdje mobilnim telefonom snima policajca i traži objašnjenje zbog čega je priveden.

Kada su nastali snimci za sada nije poznato.

– Da mi se nap**e i javni tužilac u Nišu i javni tužilac u Aleksincu i svi ovde da mi se nap**e. Je**m vam pleme u usta… Gledajte indijanci – vikao je Ivan K., dok je sjedio u sobi sa još jednim prijateljem.

FOTO: PRINTSCREEN/ FACEBOOK

Snimak je najverojatnije postavljen ranije, s obzirom na to da je ovaj mladić trenutno u pritvoru, jer mu je tijekom jučerašnjeg dana određeno zadržavanje od 48 sati.

U Aleksincu nitko nije smio govori javno o ovoj obitelji, ocu i sinu, kao i o grupi mladića, jer ih se svi plaše.

Mještani su u stalnom strahu, a da je taj strah opravdan govori i činjenica da je mladić u nekoliko navrata na društvenim mrežama postavljao prijeteće objave i slike, pa se čak i pohvalio kako ga je otac čak 43 puta “izvlačio iz zatvora”

U jednoj od objava Ivan objašnjava da je u Aleksincu i Žitkovcu “on broj jedan”.

– Ko god hoće da da se bije samo neka mi se javi, ja sam svuda i tek ću da budem kada mi skinu lance – napisao je on u svojoj objavi na instagramu, piše Kurir.