Home Zanimljivosti Rijetko javno: Monika Kravić privukla je pažnju dekolteom

Rijetko javno: Monika Kravić privukla je pažnju dekolteom

SHARE

Bivša voditeljica nakon razvoda od nogometnog menadžera Marija Mamića(33) uživa u samačkom životu i izlascima s prijateljicama. Iako se Monika Kravića (34) rijetko pojavljuje u javnosti, može ju se vidjeti u zagrebačkim klubovima.

foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kravić je prošlog petka viđena u Zagrebu kako ide na rođendan prijateljice, a privukla je pozornost uskom haljinom i dekolteom te srebrnim štiklama. Prije toga je bivša voditeljica bila na frizuri na kojoj je ‘opalila’ selfie.

foto: Marko Lukunic/PIXSELL

– Petak je. Mi biramo dramatični volumen – napisali su u salonu kakvu će frizuru imati Monika. Kravić je dobila pohvale za svoj izgled od prijateljica koje su komentirale kako je vatrena ljepotica. Bivša televizijska voditeljica, koja je zbog braka odustala od karijere, sporazumno se razvela od Mamića prošlog ljeta nakon jednog ročišta. Mamić i Kravić imaju sinove Josipa i Jakova. Kravić je nakon raspada braka rekla kako ne želi odustati od ljubavi.

foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

– Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu – istaknula je.

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELLfoto: Grgur Zucko/PIXSELL

Mamić se u listopadu prošle godine oženio event menadžericom Tijom Jurčić (33) s kojom je u vezi nešto manje od dvije godine.