Home Crna kronika SNAHA OŠAMARILA SVEKRVU NAKON SVAĐE, A BAKA JE ONDA OTIŠLA I OBJESILA...

SNAHA OŠAMARILA SVEKRVU NAKON SVAĐE, A BAKA JE ONDA OTIŠLA I OBJESILA SE U DVORIŠTU

SHARE
Split, 10.10.2017. - Na splitskoj plaži Kaštelet na Marjanu veæ dva i pol sata samoubojstvom prijeti muškarac, koji je sam nazvao policiju i rekao gdje je. "On je u 17.30 sati nazvao policiju i rekao gdje se toèno nalazi, da ima bombe i da ne želi nikome nauditi", rekla je Ana Èepiæ iz PU splitsko-dalmatinske za Hinu. "Policijski službenici su žurno upuæeni na mjesto dogaðaja, koje je osigurano i onemoguæen je pristup graðanima. Na teren je upuæena i Specijalna jedinica policije s pregovaraèem. Radi se o poznatoj osobi, hrvatskom državljaninu, s kojim smo stupili u kontakt. Postupanje je u tijeku", rekla je Èepiæ. Na mjesto dogaðaja je pozvana i Hitna pomoæ, kao i vatrogasci. Neslužbeno se doznaje da policijski pregovaraèi veæ neko vrijeme pokušavaju primiriti muškarca. Policija je zbog sigurnosti graðana kompletno zatvorila taj dio grada. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ml

Mještani Podravine su u šoku nakon što je jedna starica izvršila samoubojstvo nakon što ju je snaha ošamarila! 

Svekrva stara 70 godina, koju je napala mlađahna snaha (20), dva dana nakon obiteljskog nasilja u kojoj su sudjelovali svi članovi njezine obitelji, počinila je strašno samoubojstvo!

Objesila se na obiteljskom imanju. Kako je nesretnica imala određenih psihičkih problema, policija se tom tragedijom nije kazneno bavila, zaključili su da je riječ o samoubojstvu. No, bavili su se sukobom koji je prethodio suicidu, piše Podravski.hr.

Svekrva je imala poteškoće sa svakom djevojkom s kojom je njezin sin (41) bio u vezi i doveo je kući. Djevojka je trpjela razne neugodnosti i u nedjelju je jednostavno pukla. Sukobila se sa svekrvom, ošamarila je i vrijeđala pogrdnim riječima. Da situacija bude gora, djevojka je u naručju držala svoje maleno dijete.

U sukob se uključio njezin dečko, koji se, dok je vidio kako mu udara majku, zaletio na djevojku i ošamario je. Pritom joj je vikao: “Glupa si, retardirana, spakirat ću te i dijete ostaje kod mene”.

No, to nije bilo sve. Djevojku koja je ustala protiv maltretiranja u obitelji napao je i svekar (72). Pred unukom je vikao na nju: “Mrš, đubre smrdljivo”. Intervenirali su policajci, a dva dana kasnije starica je počinila samoubojstvo. Na Prekršajnom sudu 41-godišnjak je priznao krivnju i rekao sutkinji kako se posvađao s djevojkom zbog majke.

– Nijedna joj snaha nije odgovarala – požalio se on sutkinji i rekao kako se zapravo ne sjeća je li doista udario djevojku te da su sada u dobrim odnosima te da se kod kuće svi slažu.

Njegov se otac na sudu nije sjećao događaja. Protagoniste tužne priče prekršajna je sutkinja proglasila krivima, osuđeni su uvjetnim kaznama zatvora, a oslobođeni su plaćanja sudskih troškova.

Podravski.hr/Foto: Ilustracija