Home Društvo Zovu je Žena sa željeznom guzom, bit će vam odmah jasno zbog...

Zovu je Žena sa željeznom guzom, bit će vam odmah jasno zbog čega

SHARE

FITNESS model Bakhar Nabieva toliko je isklesana da je dobila nadimak Žena sa željeznom guzom (Miss Iron Bum), no zbog toga, ali i crnih leća koje nosi, mnogi je nazivaju demonom i izvanzemaljkom.

Ukrajinsku zvijezdu, koju na Instagramu prati više od 2,1 milijuna ljudi, mnogi su optuživali za plastičnu kirurgiju, no 24-godišnjakinja kaže kako je tajna samo u vježbanju.

Vježbati je počela nakon što su se sprdali s njom zbog toga što je bila mršava. “Odlučila sam promijeniti situaciju. Bila sam umorna od ljudi koji bulje u mene”, rekla je.

“Počela sam odlaziti u teretanu, no nisam imala pojma kako pravilno vježbati pa sam samo započela s fizičkim dijelom. Jednog jutra sam se probudila i pogledala u ogledalo i vidjela neke mišiće. Kad sam to vidjela, ništa me nije moglo zaustaviti”, kaže.

Danas je zvijezda čijim su fotografijama pratitelji opsjednuti, iako privlači i brojne trolove. “Jesi li ti demon”, pitali su je neki dok je drugi nazivaju izvanzemaljkom.

Njezin veliki broj pratitelja doveo je do suradnje s brojnim brendovima, no za svoju dijetu ona kaže da nije nikakva tajna. “Odgovor nije u dijeti. Kad imate brz metabolizam možete jesti što god želite i nećete se udebljati. Naravno da jedem mnogo mesa i ugljikohidrata, ali jedem i slatkiše i ostale stvari. Tijelo mi se jednostavno ne može udebljati, ali vjerujem da će se to promijeniti kad napunim 25”, kaže.