Home Crna kronika DORH poslao policiju u HNS zbog sumnje u dilanje karata za finale...

DORH poslao policiju u HNS zbog sumnje u dilanje karata za finale SP-a!

SHARE

DORH je naložio Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida zbog navodne preprodaje karata za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji koje je HNS dobio od FIFA-e, ali ne za javnu prodaju, već za “kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima Stožera”, doznaje N1.

“U navedenom predmetu naložili smo Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida. S obzirom na zakonske odredbe o tajnosti izvida, ne možemo detaljnije odgovoriti na upite”,odgovorila je glasnogovornica zagrebačkog Županijskog odvjetništva Dunja Pavliček.

Informaciju je potvrdio i HNS, trvde da su izvidi obavljeni. Napomenuli su kako “zbog tajnosti postupka koja im je izričito naložena od strane policije, a prema Zakonu o kaznenom postupku (ZKP), ne mogu otkriti konkretno u čemu su se izvidi sastojali”.

Index je nakon saznanja o policijskim izvidima u HNS-u poslao upit u FIFA-u. Objavit ćemo odgovor čim ga primimo.

Nedavno je dugogodišnjem komentatoru HRT-a Dragi Ćosiću uručen redovni otaz na javnoj televiziji zbog zlouporabe korporativnih ulaznica HRT-a za utakmice hrvatske reprezentacije u Rusiji.