Home Zanimljivosti Lijepa Adriana priredila iznenađenje svom voljenom Duji Ćaleti Caru: pogledajte što ga...

Lijepa Adriana priredila iznenađenje svom voljenom Duji Ćaleti Caru: pogledajte što ga je dočekalo u njihovom francuskom stanu

SHARE

Mora se priznati da pomalo smiješno zvuči kada uspješni šibenski nogometaš Duje Ćaleta Car, puneći 22 godine, sa suzama u očima ustvrdi “Stari se!”, ali vjerojatno smo i sami slično razmišljali koje desetljeće unatrag.

Hrvatskom je reprezentativcu u čast tako važnog dana njegova lijepa djevojka Adriana Đurđević priredila romantično iznenađenje, kojeg je nogometaš ovjekovječio kamerom i rado podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama.

“Hvala vam svima. A posebno mojoj ljubavi…” – napisao je Ćaleta Car na Instagramu, otkrivajući u snimci da je atraktivna Dubrovkinja za njega složila i voćni i slatki meni.

Adriana se očito trudi balansirati prehranu, pa je tako plate s mini sendvičima kombinirala uz one na kojima je umjesto pršuta bila narezana dinja, a umjesto sira kolutovi banane.

No ono što je Duju posebno dojmilo bili su ljubavni natpisi koji su ga pratili od ulaza u stan, a put posut srcima doveo ga je do stola za rođendansko blagovanje.

Je li zaljubljeni par koji uživa u zajedničkom životu u francuskom lučkom gradu, otkad je Duje potpisao petogodišnji ugovor s velikanom Olympique Marseilleom, njegov 22. rođendan proslavio intimno sam, ili im se pridružilo i društvo, iz fotografija se nije moglo saznati.

Objavu je ispratilo preko 25 tisuća lajkova i puno rođendanskih čestitki s najljepšim željama, piše Slobodna Dalmacija