Home Zanimljivosti ‘Prirodna ljepotica s glasom anđela!’: atraktivna Dalmatinka ne forsira seksepil i zato...

‘Prirodna ljepotica s glasom anđela!’: atraktivna Dalmatinka ne forsira seksepil i zato je svima ‘napeta’, pobrala komplimente za poziranje pred bratovim objektivom

SHARE

“Pomaaalo nam kreću pripreme za jesen! Uskoro nas očekuje još jedan rodjendanski tulum u Zagrebu, ovaj put u Klubu Sax! Dobili smo počasno mjesto otvaranja ciklusa koncerata povodom 20 godina postojanja ovog kultnog zagrebačkog kluba…” – najavila je Natali Dizdar ovih dana, a uz veselje koje je izazvala među svojim poklonicima koji se raduju što će je slušati uživo, dobila je i more komplimenata za fotografiju u jeans kombinaciji.

Na njoj je, kako se saznaje iz opisa fotografije, pozirala svom bratu Filipu Dizdaru.

“Bombona s glasom anđela. Veliki pozdrav iz Beograda!” – javio se susjed.

“Prirodna ljepotica s predivnim glasom. Dobra fotka!” – složila se i obožavateljica.

Na “bombonu” je iz Beograda reagirao isti obožavatelj, kad se Natali prije 20-ak minuta javila iz New Yorka, fotografijom na znamenitom Brooklyn Bridgeu.

Baš zbog toga što Natali ne “visi” na društvenim mrežama, ne forsira seksipil, ne pokušava mamiti publiku ženskim atributima, premda bi tijelom i vokalnim djelom bila vrijedna svake naslovnice, Zadranka posebno intrigira publiku, muškarce osobito.

“Najzgodnija Hrvatica… pozdrav iz Crne Gore”, “Zgodna tigrica!”, “Grrrrrrr….njam”, “Jedina estradna ljepotica, svaka ti čast, samo naprijed…” – komentari su uz Nataline objave koji tomu svjedoče, piše Slobodna Dalmacija.