Home Zanimljivosti Čapljinac osvojio automobil Citroen C3 u nagradnoj igri

Čapljinac osvojio automobil Citroen C3 u nagradnoj igri

SHARE

Glavna nagrada u nagradnoj igri Sarajevske pivare, automobil Citroen C3 otišao je u Čapljinu, u ruke Muje Šejtanića.

Nagradna igra  “Sreća ispod čepa” je trajala od 18. lipnja do 18. rujna, a sudionici su slali čepove s kodovima te je podijeljeno mnoštvo nagrada.

Podijeljena su čak tri automobila kao glavne nagrade, u ranijim krugovima po Citroen C3 dobili su  Alem Ćatović i Radomir Petrović iz Sarajeva, a posljednji dobitnik glavne nagrade je Mujo Šejtanić iz Čapljine.

Također, nagrađeno je i 90 ljubitelja najstarijeg bh. pivarskog brenda, oni su u dnevnim izvlačenjima osvojili po jedan Samsung Galaxy J3 mobilni telefon.

„Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Izuzetno smo zadovoljni sudjelovanjem u nagradnoj igri, jer je tokom tri mjeseca poslano više od 320.000 kodova. Posebno nam je drago što su sudionici ljubitelji Sarajevskog iz svih područja BiH,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.

Tri ljubitelja Sarajevskog koji su poslali najviše kodova dobili su i po jedan Samsung Galaxy S9. Najviše kodova poslao je Nedžad Čolpa iz Sarajeva  (9265 poslanih kodova), zatim Delić Amel iz Visokog (8400 poslanih kodova) i Vahida Topalović iz Sarajeva (7597 poslanih kodova).

Izvlačenja su obavljana na  osnovu posebno dizajniranog programa u kojem su bile evidentirane sve prijave pristigle putem SMS poruka i internet stranice, a izbor dobitnika se obavljao metodom slučajnog kompjuterskog odabira, piše RTV Slon

Posljednji Citroen C3 odlazi u Čapljinu, u ruke Muje Šejtanić. Čestitamo svim sretnim dobitnicima, i zahvaljujemo se…

Gepostet von Sarajevsko Pivo am Donnerstag, 20. September 2018