Home Politika Netko na bh. portalu umjesto naslova objavio uredničke upute: Ovdje stavi neki...

Netko na bh. portalu umjesto naslova objavio uredničke upute: Ovdje stavi neki radikalan naslov protiv Čovića koji pali Bošnjake, tipa da Bosne nema ako Komšić ne pobjedi il nešto slično

SHARE

Nekome s bosanskog portala Vijesti.ba jutros se, čini se, omakla greška pa su pustili vijest na kojoj su, umjesto naslova, ispisane uredničke upute o tome kako bi taj naslov trebao izgledati.

Na njihovu nesreću netko je napravio screenshot portala, a njihova greška trenutno jako zabavlja ljude na društvenim mrežama. Ostavljamo, naravno, prostor činjenici da se radi o zezanciji nekoga tko se samo malo poigrao photoshopom i u njemu izmijenio naslov objavljenog teksta.

Radilo se, inače, o tekstu u kojem se prenosi priopćenje kandidata za člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, a urednikove upute su, doslovno, glasile ovako: “Ovdje stavi neki radikalan naslov protiv Čovića koji pali Bošnjake, tipa da Bosne nema ako Komšić ne pobjedi il nešto slično.”

Obzirom da je tako opremljen tekst pušten na portal, djelovalo je kao da je to naslov teksta o Komšiću. S portala su ubrzo riješili ovaj problemčić pa su promijenili naslov koji je u konačnici ipak izgledao malo manje radikalan od onog koji je sugerirao netko iz uredništva. Konačna verzija glasila je ovako: “Komšić: Moramo preći iz političke defanzive u političku i diplomatsku ofanzivu”, piše Telegram.hr