Home Zanimljivosti HRVAT ŠOKIRAO NIJEMCE: Tamo je čistio WC-e, a u Hrvatskoj kupio kuću...

HRVAT ŠOKIRAO NIJEMCE: Tamo je čistio WC-e, a u Hrvatskoj kupio kuću i Lexus, evo kako

SHARE

Policija je u domu Stjepana K. i njegove partnerice Jadranke J. u Münchenu pronašla ukradene visokokvalitetne deterdžente i više od 12.000 eura u kovanicama. On je optužen da je protupravno stekao čak 425.000 eura kojima je kupio kuću u Hrvatskoj i automobil marke Lexus

U Njemačkoj je počelo suđenje 63-godišnjem hrvatskom državljaninu Stjepanu K.optuženom da je između 2013. i 2017. protupravno stekao 425.000 eura radeći kao čistač u javnom toaletu na Glavnom kolodvoru u Münchenu, javlja CroExpress.

Kovanica po kovanica – limuzina i kućica

Stjepan je osumnjičen da je, uz pomoć svoje partnerice Jadranke J. koja je radila u istoj tvrtki, praznio automate za plaćanje korištenja kolodvorskog zahoda. Ona je osumnjičena da mu je davala ključ, ali na ispitivanju je rekla da ne zna ništa o krađama. Stjepan, pak, nije želio komentirati optužbe.

Policija je u listopadu 2017. pretražila njihov dom u Münchenu gdje je pronašla visokokvalitetne deterdžente i više od 12.000 eura u kovanicama. Stjepan je, navodno, ukradenim novcem kupio kuću u Hrvatskoj i luksuzni automobil marke Lexus.