Home Crna kronika POD KIŠOM METAKA: Poznati tv novinar svjedok obračuna u Zagrebu u kojem...

POD KIŠOM METAKA: Poznati tv novinar svjedok obračuna u Zagrebu u kojem su sudjelovale i osobe iz vozila bh. tablica: ‘Čujem pucnjavu, vidim bradatog kako skače na haubu Audija’

SHARE

Metežu i kaosu koji je u petak navečer nastao u samom centru Zagreba, u Vukovarskoj kod autobusnog kolodvor, svjedočio je  Domagoj Zovak koji na N1 televiziji vodi emisiju “Prime Time”.

Naš poznati satiričar, koji je od 2015. do 2016. radio emisiju “Montirani proces”, a trenutačno na N1 televiziji u “Prime Timeu” donosi satirični pregled tjednih političkih i društvenih događanja, na društvenoj mreži u detalje je opisao što je točno vidio.

– Znači bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se sagibaju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježe kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH. Nek’ netko prenese policiji, ja moram radit ‘Prime Time’. Sorry – objavio je Zovak na Facebooku.

I u trenutku kad se u Zagrebu odvijala još jedna drama, čini se kako je mnogi, iako su bili u neposrednoj blizini, zapravo nisu bili ni svjesni. Naime, satiričar je u jednom komentaru ispod svoje objave napisao:

“Najluđu stvar sam zapravo zaboravio. Kako sam bio u traci za skretanje lijevo na Držićevu, kad je ovaj Audi odjurio, izašao sam van da vidim što se događa i netko mi je u redu auta iza mene potrubio. Pazi ti to, ljudi pucaju, ali poznata zagrebačka ljutnja kad ne kreneš na zeleno ne jenjava”.

O pucnjavi se oglasila i policija.

U pucnjavi na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića u petak navečer teško je ozlijeđen 30-godišnjak koji je sam potražio liječničku pomoć, dok je 32-godišnjak koji je na njega pucao doveden na kriminalističko istraživanje, izvijestila je jutros policija, koja tu pucnjavu ne povezuje s nedavnim obračunom dviju obitelji u Vukomercu.

U sukobu koji se dogodio u petak oko 20:40 sudjelovalo je više osoba, utvrdila je policija. Sudionici sukoba na raskrižje su došli s dva osobna vozila. Iz onog marke Seat bosanskih oznaka 32-godišnjak je iz vatrenog oružja teško ozlijedio 30-godišnjaka koji se dovezao vozilom marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka.

Ozlijeđeni 30-godišnjak sam je potražio liječničku pomoć u Klinici za traumatologiju, a 32-godišnjak je u službenim prostorijama na kriminalističkom istraživanju.

Policija pucnjavu na raskrižju Vukovarske i Držićeve ne povezuje s događajem u Vukomercu, gdje je u srijedu 12. rujna u obračunu dviju obitelji izbila pucnjava u kojoj su oštećeni kuća i sedam automobila, no srećom nitko nije bio ozlijeđen. Vezano za natpise u pojedinim medijima, ovaj događaj ne dovodi se u vezu s događajem u Vukomercu, poručuju u policiji.