Home Društvo Sjećate se Cruza iz Santa Barbare? Slavi 70. rođendan i izgleda ovako

Sjećate se Cruza iz Santa Barbare? Slavi 70. rođendan i izgleda ovako

SHARE
Martinez je svjetla pozornice upoznao već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent showu, a kasnije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti.

Santa Barbara, sapunica je zbog koje su se plaćale mise u crkvi jer su životne i ljubavne priče glavnih likova toliko obuzele gledatelje da su s  velikom tugom dočekali kraj prikazivanja serije početkom 1993. godine.

Mise su se plaćale i za sretan kraj ljubavne priče Eden i Cruzakoje su  glumili Mary Walker i A Martinez. Žene su bile lude za Cruzom, a ovaj glumac kojeg je i između ostalog proslavila i uloga u Santa Barbari, danas slavi  70. rođendan.  

Martinez je svjetla pozornice upoznao već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent showu, a kasnije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti.

Prva supruga bila mu je glumica Mare Winningham koju je upoznao na snimanju “The Young Pioneers”, ali rastali su se iste godine kad su se vjenčali. Godinu dana kasnije Cruz se opet zaljubio u sadašnju suprugu Leslie Bryans s kojom ima sina Dakota Lea i dvije kćeri Devon Makenu i Ren Farren.

 

 

Kada mu je ponuđena uloga Cruza u Santa Barbari dvoumio je trebali prihvatiti ulogu u sapunici.

– Nisam bio siguran da je sapunica dobar odabir za mene, ali kad mi je redatelj objasnio sve o Cruzu, pristao sam jer je bio lik koji ima veliko srce – rekao je u jednom intervju.

Priznao je da je tempo snimanja bio naporan i snimalo se od sedam ujutro do kano u noć zbog čega je gubio kilograme, pa ga je producent upozorio da mora pripaziti na to jer u seriji mora izgledati snažno i seksi. Nakon uloge Cruza nije ostavrio nijednu značajniju ulogu.