Home Društvo Maja Šuput završila u gipsu i sa štakom

Maja Šuput završila u gipsu i sa štakom

SHARE

SJEĆATE se kad je Maja Šuput glumila ozljedu kako bi preskočila redove u zračnoj luci? Tom prilikom se živa i zdrava provozala u invalidskim kolicima, ali čini se da ju je snašla karma.

Pjevačica je tako svoje fanove na Instagramu obavijestila da je ovaj put zaista ozlijedila nogu čemu svjedoče ružičasti gips na njenoj desnoj nozi i štaka pomoću koje hoda.

Čini se da vrckasta Maja ipak odbija dopustiti da joj ozljeda pokvari planove pa je iskoristila priliku i najavila koncert u Zlataru.

“Tko hoće nađe način, tko neće nađe izgovor. Večeras koncert u Zlataru”, napisala je Maja uz fotku s gipsom i štakom.

U pomoć joj je, osim štake, priskočio i zaručnik Nenad Tatarinov koji ju je brižljivo podupirao.

“Ono kad ti je muško doslovno oslonac u životu”, napisala je uz njihovu zajedničku fotku.

Maji i Nenadu ovo nije prvi put da su ovog ljeta završili na hitnoj. Sredinom kolovoza zbog napornog tempa oboje su zaradili infuziju.

Fanovi su se brzo počeli raspitivati što se dogodilo njihovoj omiljenoj pjevačici te joj poželjeli brz oporavak, a neki su joj ukazali na to da se dogodilo upravo ono što je glumila prije nekoliko tjedana.

“To ti je jer si zajebala ljude kad si u kolicima išla preko reda, jer si navodno sjebala nogu. E sad si je stvarno sjebala”, napisao joj je jedan obožavatelj koji joj je ipak poželio brz oporavak.

Maja je na svom Instagram storyju pokazala i kako je bilo na previjanju, a iza kamere se našao njen nerazdvojni prijatelj i stilist Marko Grubnić.

“Ode moj stajling”, kukao je Marko dok su Maji previjali ozlijeđenu nogu.