Home Zanimljivosti BAKICA (67) ZARAĐUJE KAO DOMINA: ‘Zavezala sam ga i natjerala da jede...

BAKICA (67) ZARAĐUJE KAO DOMINA: ‘Zavezala sam ga i natjerala da jede pseću hranu iz zdjelice, bilo je baš zabavno’

SHARE

Sherry Lever (67) iz Engleske sve je samo ne obična bakica. Ona naime zarađuje kao domina, žena koja dobiva novac od klijenata kako bi ih ponižavala, vrijeđala, sramotila ili im nanosila fizičku bol.

Prije šest godina Sherry se rastala od muža, što joj se danas čini kao izvrstan potez. Radila je na svom fizičkom izgledu te na kraju postala profesionalna domina koja naplaćuje 120 funti po satu (oko 1000 kuna).

Domina Sophia, kako ju zovu muškarci koji traže njezine usluge, smatra kako ju godine ne sprječavaju u poslu, a ponižavala je muškarce raznih profila, piše Metro.

Od konobara do kirurga

“Kažnjavala sam od konobara do kirurga”, kaže opasna baka, dodajući kako nema grižnju savjesti iako su neki njezini klijenti oženjeni muškarci. Razlog je taj što, kako tvrdi, s njima nema seksa.

S obzirom na to da joj je posao vrlo brzo postao ozbiljan, a ona tražena, Sherry je uložila u opremu. Između ostalog, od smočnice je napravila fetiš-sobu u kojoj klijenti mogu ostati. Unutra se nalazi i metalni kavez, bičevi, lanci…

Šetala ga je kao psa

“Jedan klijent je htio da ga prošetam na lajni. Čak sam mu bacala i lopticu, ali je u isto vrijeme i pas počeo trčati za njom. Ljudi su nas čudno pogledavali, ali nitko nam nije ništa rekao, valjda ih je bilo strah. Kasnije sam ga zavezala i natjerala da jede pseću hranu iz zdjelice. Baš je bilo zabavno”, ispričala je domina koja se nada da će njezina priča ohrabriti i druge žene da se posvete ovom poslu.