Home Društvo Mostar: Učenici OŠ Ilići u društvu svojih ljubimaca prvaka BiH

Mostar: Učenici OŠ Ilići u društvu svojih ljubimaca prvaka BiH

SHARE

U sklopu poludnevnog izleta učenici nižih razreda Osnovne škole Ilići danas su bili gosti prvaka BiH, košarkaša i nogometaša Zrinjskoga.

U sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu više od 100 ilićkih učenika dočekali su ljudi iz čelništva kluba, igrači i treneri,kao i dugogodišnji kapetan mostarskih košarkaša Vedran Princ. Predstavljene su neke vježbe iz košarke, a i sami učenici su imali priliku pokazati što znaju čime su nagrađeni darovima i rekvizitima Hrvatskog košarkaškog kluba Zrinjski.

Potom mali Ilićani odlaze u Franjevački samostan gdje ih u ime svih svećenika dočekao fra Ante Marić. Uslijedilo je vožnja dizalom te penjanje na zvonik franjevačke crkve visok 107.2 metra. Učenici su uživali u pogledu na Mostar te na brdo Hum.

Kao šlag na kraju bilo je druženje s igračima šesterostrukog i trećeg uzastopnog prvaka BiH, Hrvatskog športskog kluba Zrinjski Mostar. Mali ali vatreni navijači Zrinjskoga pokazali su kako su uigrani dok navijaju za najuspješniji nogometni klub u BiH,a za nagradu su dobili potpise kapetana Pere Stojkića, Ognjena Todorovića i Marina Galića, piše Hercegovina.info