Home Nekategorizirano Lindsay Lohan sukobila se sa izbjeglicama: Dobila šaku u lice

Lindsay Lohan sukobila se sa izbjeglicama: Dobila šaku u lice

SHARE

Pozdrav svima! Želim vam pokazati obitelj koju sam upoznala. Ovo je obitelj izbjeglica iz Sirije zbog koje sam užasno zabrinuta. Stvarno trebaju pomoć, rekla je Lindsay Lohan (32) tijekom prijenosa uživo na svom Instagramu. Glumica je zatekla obitelj beskućnika, odnosno par s dvoje djece i ponudila im je mjesto za spavanje.

– Želite li poći sa mnom? Hajde, dođite sa mnom, ja ću se pobrinuti za vas. Želite li spavati u hotelu večeras? Gledati filmove? Bilo bi jako zabavno gledati film na televiziji ili na kompjuteru – rekla je Lindsay Sirijcima. No oni su odbili prijedlog glumice koja se zbog toga naljutila i počela je par napadati za njihovo ponašanje.

– Ne biste smjeli držati svoju djecu na podu. Trebali biste naporno raditi i raditi bilo što za svoju djecu da bi ona mogla imati bolji život. Ako im netko nudi stan i krevet, što bih bila ja u ovom trenutku, dajte im to. Oni će vam se vratiti – istaknula je Lohan. Par je ustao nakon njezine prodike i pokušao otići od glumice, no ona nije odustajala nego ih je pratila i snimala cijelo vrijeme.

– Neću otići dok ih ne uzmem. Sada znam tko ste. Ne zaje*avajte se sa mnom – vikala je Lindsay. Usto je optužila par za otmicu djece.

– Vi vučete tu djecu, a ona žele ići. S vama sam dečki, ne brinite, cijeli svijet gleda ovo što se događa – rekla je Lohan. Nakon toga se približila obitelji i uhvatila je dječaka za ruku. Majka ju je tada udarila u lice te se Lindsay zaustavila i snimala sebe kako plače.

foto: Instagram

Glumica je potom bila na tlu uplakana i ponavljala da se jako boji. Još nije komentirala cijeli incident za američke medije, piše 24sata.hr