Home Zanimljivosti Franka Batelić priznala poraz

Franka Batelić priznala poraz

SHARE

Kao što možemo vidjeti po društvenim mrežama naše pjevačice Franke Batelić, živi užurbanim načinom života radeći nekoliko poslova istovremeno.

Osim što živi na relaciji Moskva- Zagreb – Istra, Franka snima nove autorske pjesme, uči noćima, a redovito sudjeluje na panelima i čest je gost na društvenim događanjima. Tako je nedavno podržala i reviju modnog dvojca eNVy room s kojima obožava surađivati, a bila je i govornica na jednom panelu gdje je pričala o usponima i padovima, motivacijama, izazovima, počecima i snovima uz jednu od svojih najvećih inspiracija – Gabi Novak.

Uz sve to, Franka je sve više krenula na gaže i glazbene angažmane tako da ni ne čudi najnovija fotografija koju je objavila gdje potpuno iscrpljena leži prekrivena dekom preko glave. ‘Gripa – 1 , Franka – 0 ‘ napisala je supruga nogometaša uz fotografiju jasno dajući do znanja da se preforsirala i da je vrijeme da malo stane na loptu.

Franka se inače prije svega nekoliko dana vratila iz Moskve gdje je uživala sa svojim suprugom Vedranom Ćorluku koji se voli pohvaliti svojom dragom na društvenim mrežama, piše Story.hr