Home Zanimljivosti Skandalozne kandidatkinje novog RTL-ovog showa: kontroverzna Hercegovka Klara skidala se do kraja...

Skandalozne kandidatkinje novog RTL-ovog showa: kontroverzna Hercegovka Klara skidala se do kraja pred kamerama i šokirala Široki Brijeg, kći naše glumice pretukla turiste na Hvaru

SHARE

“Naravno da ništa neću komentirati i željela bih da pitate pametnije stvari”, pomalo ironično nam je u telefonskom razgovoru kazala 53-godišnja zadarska glumica Tamara Šoletić kada smo je zamolili da komentira ponašanje svoje kćeri Karle, koju ćemo uskoro gledati kao jednu od natjecateljica novog RTL-ova showa “Gospodin Savršeni”.

 

 

Jutarnji list još je 2009. pisao o tome kako je fatalna Karla, kako su je onda nazvali mediji, zajedno s tadašnjim dečkom pretukla dvojicu tamnoputih britanskih turista na Hvaru u srpnju 2006. godine. No, to joj nije bio jedini incident jer je, prema pisanju “24 sata”, zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji tijekom godina zaradila čak nekoliko prijava na zadarskom Prekršajnom sudu. Kad joj je bilo samo 15 godina, policija ju je uhitila s tabletama ecstasyja, dok je prije desetak godina u pijanom stanju nasrnula na majku i brata razbijajući namještaj po stanu. Posljednji u nizu incidenata dogodio se u veljači 2016., kad je u jednom zadarskom stanu pretukla muškarca iz Njemačke udarcima glavom u glavu. Sada su joj 32 godine, a iako raspolaže i borilačkim vještinama, kći glumice koju smo zadnjih godina gledali u serijama “Ruža vjetrova”, “Zlatni dvori”, “Dolina sunca” i “Zauvijek susjedi”, po zanimanju je medicinska sestra i za sebe kaže kako je žena mekog srca.

“Sebi u showu želim da budem strpljiva, a njemu da upozna možda jedan drugačiji tip cure, poput mene, koji ne upoznaje svaki dan. Dat ću šansu i sebi i njemu.” Tim se riječima u televizijskoj najavi predstavila Karla, čiji profil na Instagramu obiluje mnoštvom provokativnih fotografija.

 

 

Još jedna kandidatkinja “Gospodina Savršenog” otprije je poznata u javnosti po svojem kontroverznom ponašanju. Klara Perko također ima 32 godine i svojedobno je dala otkaz u banci kako bi mogla otići u Njemačku i sudjelovati u tamošnjem reality showu “Adam traži Evu”, gdje su se kandidati skidali pred kamerama. Zbog toga što se kao “od majke rođena” pojavila na malim ekranima, Klara je imala problema s roditeljima, no oni su joj naposljetku sve oprostili i prešli preko toga, iako su osudili ponašanje svoje kćeri smatrajući ga sramotnim i nemoralnim.

 

“Sad dvaput promislim prije nego nešto kažem ili učinim. Rekla sam samoj sebi: Tu je granica. Nema više stare priče u stilu bit ćeš gola na RTL-u, milijuni Nijemaca će to gledati”, rekla je Klara prije tri godine za Slobodnu Dalmaciju. U spomenutom showu, bez ijedne krpice na sebi ova Hrvatica iz Širokog Brijega prešetavala se po Tahitiju, najvećem otoku u Francuskoj Polineziji, i išla na spojeve s ostalim kandidatima, a ostali sudionici uopće se nisu libili seksati pred kamerama. Svojedobno je odbila ponudu da sudjeluje u njemačkoj verziji Big Brothera, no pozivu Gospodina Savršenog agentica za nekretnine nije mogla odoljeti.