Home Zanimljivosti Prošle godine na najjačem modeling natjecanju na svijetu “boje” Hercegovine branila je...

Prošle godine na najjačem modeling natjecanju na svijetu “boje” Hercegovine branila je Ana Gavran iz Ljubuškog, pogledajte koja se Hercegovka ove godine plasirala

SHARE

Hercegovka Andrea Grkavac izabrana je od strane talijanskih skauta svjetske agencije Mayor Model Management da predstavlja Srbiju na jedinstvenom natjecanju za modeling – World Top Model 2018.

World Top Model je najjače modeling natjecanje u svijetu, gdje pobjednica na svjetskom izboru potpisuje zagarantirani model ugovor u iznosu od 200.000 eura s modnom agencijom Mayor Model iz Milana.

Inače, Andrea je rođena u Trebinju, ali živi u Beogradu, te će zastupati Srbiju u finalu ovog prestižnog natjecanja.

Studira pejzažnu arhitekturu. Govori engleski, talijanski i španjolski. U slobodno vrijeme se bavi slikarstvom. Svoju modeling karijeru, ova hercegovačka ljepotica započela je u najboljoj agenciji u Istočnoj Europi, Abc Models Mgmt International koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču.

Jednom godišnje, World Top Model bira modela koji najbolje predstavlja vrednosti manekenstva i modne industrije. Cilj manifestacije je da se ukaže na važnost modela u modnoj industriji, i na taj način odati počast ljepoti i modi.

Mnogi su, od modela koji su sudjelovali i pobijedili na ovom prestižnom natjecanju radili za vodeće modne brandove i dizajnere širom svijeta.

Andrea će biti specijalna gošća na predstojećem NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji će se održati na dvije lokacije i to od 12. do 13. studenog u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri nedjelje mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19 sati održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“.

Podsjetimo, prošle godine u finale izbora “Word top model” 2017. koje je održano u Budimpešti išla je Ana Gavran iz Ljubuškog, koja se tada natjecala s još pedesetak ljepotica iz cijelog svijeta.  a ove godine “boje” Hercegovine braniti će Trebinjka Andrea.

SIGURNA U SEBE